Manufactura

Berea artizanală Tiltott Csíki Sör

Bazându-ne pe tradiția de 500 de ani de fabricare a berii din Depresiunea Ciucului, pe condițiile naturale excelente ale zonei și pe apa excepțional de curată, în 2014 am construit în Sânsimion Manufactura Csíki Sör bine cunoscută și vizitată în zilele noastre. Cu ajutorul unuia dintre cei mai remarcabil maiștrii de bere din Bazinul Carpatic, respectiv cu ajutorul Universității Maghiare de Științe Sapientia din Transilvania, am reușit să reînviem fabricarea tradițională a berii.

Echipamentele moderne de fabricare a berii, proiectate special pentru noi de către experții maghiari, sunt făcute pentru a urma metodele tradiționale de fabricare a berii la nivelul tehnologic înalt al timpurilor noastre.

Berea artizanală Tiltott Csíki Sör se produce pe baza rețetelor vechi, în conformitate cu Legea bavareză a purității, fără ingrediente chimice moderne și folosind tehnologia tradițională de fabricare a berii.

Utilizând vechile metodele de fabricare a berii, asigurăm un mediu curat, temperatură potrivită și păstrăm cu strictețe procesele naturale de maturare. La noi berea se maturează doar în mod natural, nu intervenim în procesele naturale de maturare cu acceleratori, aditivi și compuși artificiali.

Manufactura Csíki Sör

Cererea pentru acest produs este atât de mare, încât în 2016, Csíki Sör a deschis cea de-a doua fabrică de bere, cvadruplându-și capacitatea. Principiile de bază ale noii fabrici rămân neschimbate: respectul pentru tradiție, utilizarea strictă a apei de izvor, a malțului și a hameiului, fără chimicale și procese moderne, și ”calitatea înainte de toate”. Camera de fierbere a berii, spațiul de fermentație și linia de îmbuteliere de capacitate impozantă a fabricii sunt atât monumentale, cât și fascinante.

Peste o sută de secui lucrează la Manufactura Csíki Sör. În cooperare cu Universitatea Maghiară de Științe Sapientia din Transilvania, cercetând, respectând și reînviind trecutul nostru comun, ne dezvoltăm noi înșine rețetele pe care le extindem în mod constant. Organizăm la nivel local procesele de fabricare ale berii și pe cele de îmbuteliere și, de asemenea, ne asigurăm că berile noastre proaspete și speciale ajung în magazine și în unitățile de alimentație publică, astfel sperăm, că și la masa Dumneavoastră. 

Produsele noastre conțin 100% valori și simțuri de viață secuiești.

Coș de cumpărături
Scroll to Top
Bine ați venit!

Vă rugăm să confirmați că ați împlinit 18 ani