Csíki Csipsz

UN ADEVĂRAT PRODUS SECUIESC, RECOMANDAT DE MANUFACTURA TILTOTT CSÍKI SÖR!

Cartoful secuiesc este ca și rock and roll-ul: a venit din America, a devenit indigen și a devenit o necesitate a vieții. Transilvania are secole de experiență și tradiție în cultivarea cartofilor, iar acest lucru este valabil mai ales în Ținutul Secuiesc. La prelucrarea cartofului se folosesc numai materii prime de înaltă calitate, fără OMG-uri. În procesul de prăjire folosim ulei special de floarea-soarelui 100%, care, datorită conținutului ridicat de acid oleic și acizi grași nesaturați, poate avea un efect pozitiv asupra nivelului de colesterol. Nu utilizăm conservanți, iar toate condimentele și întreaga producție sunt certificate ca fiind fără gluten.

ȘTIAȚI CĂ?

Și în zilele  noastre mulți fermieri secui își ară încă pământul cu cai, spre deosebire de agricultura industrială, răspândită pe scară largă, efectuată cu tractoare, astfel cartofii nu sunt deteriorați. Fericirea cartofului este fericirea ta.

Pe majoritatea câmpurilor de cartofi  din Ținutul Secuiesc îngrășământul este adus cu căruța (cu gunoi), oferind solului nutrienți BIO proaspeți și de calitate. Roțile căruței nu deteriorează brazdele și nici bunele moravuri.

Climatul cețos-înghețat din Ținutul Secuiesc distruge microorganismele dăunătoare din sol, lăsând cartoful să se dezvolte plin de putere și sănătate.Coș de cumpărături
Scroll to Top
Bine ați venit!

Vă rugăm să confirmați că ați împlinit 18 ani