Tiltott Csíki Sörözők existente

Berărie și Restaurant Forbidden Transylvanian Csíki Sör Brewery & Restaurant Bucharest

La noi în Centrul Vechi al Bucureștiului, cei pasionați de arome transilvănene, de bere artizanală și de fabricarea berii vor găsi Ținutul Secuiesc. Conceptul de preparare a berii din restaurant reflectă fidel filozofia brandului nostru: folosim doar materii prime naturale (fie că e vorba de bere sau mâncare); în toate trebuie să existe un pic de dragoste secuiască. Oaspeții noștri dragi își pot prepara singuri berea în fabrica de bere a restaurantului (ca și în Budapesta), cunoscând astfel trucurile de fabricare ale berii…

Tiltott Csíki Söröző és Étterem Nyugati tér (Hungary)

Micul nostru ”Ținut Secuiesc” din inima orașului. Dorim să recomandăm cu drag restaurantul nostru tuturor celor care cred în valorile reale, în gusturile de acasă, în aromele transilvănene, în berile artizanale, în dragoste, cu alte cuvinte, în tot ceea ce înseamnă pentru noi berea Csíki Sör în sine. Vom fi pregătiți cu o mulțime de bunătăți speciale, beri artizanale inimitabile la sticlă și la halbă, cu contrabandă incitantă, bunătăți crocante și multe surprize. În fiecare lună a anului, de luni până duminică, echipa noastră așteaptă toți viitorii noștri oaspeți dragi la cele două etaje de lângă Nyugati tér, care doresc să guste, pe lângă aromele secuiești, sentimentul inimitabil al vieții secuiești,  

Tiltott Csíki Söröző Mechwart liget (Hungary)

În mai 2020 am deschis cea mai nouă și cea mai mare Berărie Tiltott Csíki Söröző /Berăria din Ciuc Interzisă/ din Ungaria. Consumatorii noștrii așteptau demult un restaurant și în partea Buda a Budapestei, unde cei care iubesc aromele transilvănene și berile artizanale pot găsi o mică porțiune din Ținutul Secuiesc.

Conceptul restaurantului-bar reflectă filozofia brandului nostru: folosim numai ingrediente naturale (fie că este vorba de bere sau de mâncare); totul trebuie să aibă un pic de dragoste secuiască; “împrospătează, hrănește și înveselește”.

Meniul cu mâncare și băutură de la Berărie Tiltott Csíki Söröző din Mechwart liget, în paralel cu berile artizanale de calitate deja cunoscute și iubite prezintă compoziții culinare unice, cu arome speciale. Calitatea preparatelor este asigurată de maestrul bucătar al casei, iar fiecare fel de mâncare ajunge pe masa clientului sub privirile sale atente.
Dacă nu mă credeți, aflați!

Berăria Tiltott Csíki Söröző Borsec

Orașul balnear Borsec are mare nevoie de servicii de calitate, deoarece în 2018 a reușit să se trezească din visul de Frumoasă din Pădurea Adormită și a pornit pe calea dezvoltării pentru a-și recăpăta reputația internațională de odinioară, când era menționat alături de stațiuni precum Karlovy Vary și Baden-Baden.
Prin deschiderea berăriei-restaurant Tiltott Csíki Söröző és Étterem, dorim să ne alăturăm acestui proces, să prezentăm oaspeților produsele și berile artizanale din Ținutul Secuiesc, dar în același timp am dori să facem mai frumoasă intrarea în strada pietonală a stațiunii balneare

Berăria Tiltott Csíki Söröző Odorheiu Secuiesc

Putem denumi  berăria Tiltott Csíki Söröző din Odohei ca fiind prima  berărie Tiltott Csíki Söröző. Aceasta și-a deschis porțile în aprilie 2018. Ca mari fani ai berii Csíki Sör, selecția somptuoasă de bere artizanală ne-a determinat să deschidem berăria noastră. Astfel acest produs local de calitate a devenit mai accesibil oamenilor din Odorheiu Secuiesc și vizitatorilor deopotrivă. Cei care profită de această oportunitate, de atunci se întorc iarăși la noi…

Berăria Tiltott Csíki Söröző Timișoara

În orașul de pe malul râului Bega, Timișoara, iubitorii de bere Tiltott Csíki Sör (și nu numai ei) își pot găsi acum berea preferată. Berăria Tiltott Csíki Söröző vă întâmpină cu o bere artizanală transilvăneană de cea mai bună calitate, întâlnire pe care o puteți planifica în timpul verii chiar și pentru un eveniment de amploare pe terasa noastră cu 150 de locuri. Pe lângă berile delicioase, puteți încerca și gustările noastre gourmet speciale.
Nu uitați: Este răcoritoare, hrănitoare și revigorantă!

Berăria Tiltott Csíki Söröző Târgu Secuiesc

În centrul istoric al orașului Târgu Secuiesc, în clădirea veche cunoscută de localnici sub numele de “Szikla” /Stâncă/, am mutat berea preferată a secuiului – Tiltott Csíkit /Berea interzisă din Ciuc/!
Scopul nostru este de a oferi localnicilor – nu numai bărbaților – și vizitatorilor în zonă o oportunitate de recreere de calitate, îmbogățită de o experiență gastronomică pozitivă. Pe lângă gama largă de beri artizanale de calitate, oferim și o varietate de compoziții alimentare cu gusturi speciale.

Tiltott Csíki Söröző & Étterem Băile Tușnad

Băile Tușnad sunt și astăzi centrul medicinei naturale din Ținutul Secuiesc, dar, în același timp, împrejurimile sale frumoase oferă posibilitate atât pentru relaxare, cât și pentru recreere. Popics, cunoscut cândva de către localnici ca o pistă de bowling, transformată ulterior în salon de jocuri, găzduiește Berăria și Restaurantul Tiltott Csíki Söröző és Étterem. Prin deschiderea acestuia, oferim vizitatorilor posibilitatea de a descoperi bucătăria secuiască tradițională și unică, însoțită, bineînțeles, de berile noastre artizanale, tradiționale și de calitate.

Berăria și Restaurantul Tiltott Csíki Söröző & Étterem Reghin

Situat la poalele Munților Gurghiului, la confluența râurilor Mureș și Gurghiu, Reghinul are un trecut și face parte din patrimoniul nostru cultural transilvănean. În perioada războiului de independență ungară, după conflictul/ciocnirea fatală cu secuii, ca și pasărea Phőnix care a reînviat din cenușă și orașul a renăscut și își trăiește epoca de înflorire. Paralel cu programele culturale și viața gastronomică este în plină desfășurare, aceasta se poate observa cel mai bine la noi, la Berăria și Restaurantul Tiltott Csíki Söröző & Étterem

Berăria Tiltott Csíki Söröző Miercurea-Ciuc (locația pivnița Café Frei)

Miercurea-Ciuc fără o Berăria Tiltott Csíki Söröző? Nu se poate!

Reprezentăm un brand de franciză străin din 2015 și suntem foarte bucuroși să reprezentăm de acum înainte și unul local. Mai mult unul a cărei produse sunt făcute din ingrediente naturale și fără conservanți. Gama variată de beri artizanale de la Berăria Tiltott Csíki Söröző este o mare dilemă pentru toți oaspeții noștri: nu știu pe care să le încerce mai întâi. Dar suntem bucuroși să-i ajutăm pe toți, le pot încerca pe toate aici. Veniți să ne vizitați!

Berăria și Restaurantul Tiltott Csíki Söröző & Étterem Oradea

Oradea, care are aproape o mie ani, și este denumit orașul lui Szent László, este una dintre cele mai frumoase bijuterii ale regiunii Partium. Timp de nouă secole, castelul construit aici a fost asediat de tătari, turci, rebeli și austrieci, însă inamicul a reușit să-l cucerească doar de două ori. Din fericire, ținutul Oradea nu a fost doar un loc pentru bătălii, ci și pentru artă. Mergând pe străzile sale, monumentele vechi de secole strălucesc acum în gloria lor de odinioară.

Înscrieți-vă la
newsletter-ul nostru

Coș de cumpărături
Scroll to Top
Bine ați venit!

Vă rugăm să confirmați că ați împlinit 18 ani