Program de fidelitate

Unde funcționează programul de fidelitate?

Programul nostru de fidelitate funcționează pe întreg teritoriul Ungariei și al României.

Ce trebuie să colectezi?

Orice capac de Csíki Sör (indiferent de tipul de produs) și pungi goale de Csíki Csipsz (singura excepție sunt pachetele noastre de 20g).

Care este cadoul primit?

Pentru fiecare 50 de capace colectate, cadoul garantat este un produs SIXPACK Csíki Sör. Pentru fiecare 50 de pungi goale colectate, cadoul garantat este de 7 pungi de Csíki Csipsz. În caz de trimitere de surplusuri, câștigul va fi cumulat. În cazul în care cantitatea trimisă nu este corectă sau conține articole nevalabile, nu le vom putea returna sau nu vom putea trimite un cadou parțial. Capacele și pungile trimise nu pot fi combinate, doar cantitățile trimise vor fi schimbate pentru un cadou.

Unde să trimitem capacele colectate/pungile goale?

Capacele și pungile colectate pot fi trimise prin poștă la cele două adrese logistice sau pe lângă aceasta le preluăm și personal în fiecare zi lucrătoare între orele 8:00 și 15:00. Important! Ca coletul trimis să conțină datele de contact/numărul de telefon pentru a putea certifica și înregistra sosirea coletului.

În cât timp va ajunge cadoul?

Cadoul va fi livrat tuturor participanților la program în termen de 5-10 zile lucrătoare de la primirea coletului trimis/adus.

Coș de cumpărături
Scroll to Top
Bine ați venit!

Vă rugăm să confirmați că ați împlinit 18 ani